De mensen achter Vrumun


Het idee om een geheel nieuw programma te ontwikkelen, is ontstaan in de praktijk. Automatiseringsdeskundige Freek Geerdink zag zijn vrouw, een verloskundige, dagelijks werken met een systeem met een heleboel gebreken. Het pakket sloot maar beperkt aan op de wensen en eisen van de praktijk, naar gebruikers werd door de leverancier niet geluisterd en technisch rammelde het aan alle kanten.

Na 20 jaar gewerkt te hebben in de automatisering, waarvan 12 jaar bij defensie, was het makkelijk in te schatten dat een modern en veilig systeem niet al te moeilijk moest zijn om te maken.
Samen met automatiseringsexpert Wouter Went ging hij aan de slag om een nieuw, modern systeem te ontwerpen dat beter aansloot bij de verloskundige praktijk. Dat systeem werd Vrumun.

Tijdens de ontwikkeling van Vrumun werd doorlopend overlegd met de verloskundigen van de maatschap van zijn vrouw en een tiental andere praktijken.
Ondertussen is Vrumun een van de grote spelers in de verloskunde en echoscopie en zijn de gebruikers extreem tevreden.

 

Freek Geerdink

Freek Geerdink (1966):

Na 12 jaar bij defensie gewerkt te hebben als automatiseringsexpert en uiteindelijk hoofd van de afdeling ontwikkeling, is Freek bij een groot software bedrijf gaan werken.

Nu is hij het brein achter Vrumun.

Wouter Went

Wouter Went (1963)

Na zijn studie Informatica aan de Vrije Universiteit heeft hij bij grote internationale IT-bedrijven gewerkt zoals SAS, en CSC. Voor Vrumun had hij, samen met zijn broer, een eigen softwarebedrijf (WCC).

Foto Marco

Marco Bosman (1983)

Na zijn Mastersstudie Software Engineering in 2006 heeft Marco bij diverse software bedrijven gewerkt als ontwikkelaar.
Bij Vrumun is hij verantwoordelijk voor ontwikkeling van de HTML5 app, Vrumun in de browser.

Goto Home
Goto Organisatie
Goto Vrumun
Goto Voordelen
Goto Kosten
Goto Gratis maand op proef
Goto Overstappen op Vrumun
Goto Gebruikers
Goto Vragen
Goto Contact© 2018 VRUMUM - telefoon: 06 4120 2532 - email: info@vrumun.nl